Home / indukciós kazán / 5 verhetetlen érv a PEREKO indukciós kazán mellett

5 verhetetlen érv a PEREKO indukciós kazán mellett

Indukciós elektromos kazán! A maximális kényelem biztosítása érdekében döntő fontosságú, hogy a megfelelő típusú kazánt válassza ki otthonába, illetve munkahelyére. A kínálat széles, de csak egyetlen olyan elektromos kazán van a piacon, ami indukciós elven, 98%-os hatásfokkal működik, ráadásul akár 50 évig, és még karbantartani sem kell közben. Ismerje meg a PEREKO indukciós kazánokban rejlő lehetőségeket!>>>

PEREKO indukciós kazán – egy életre szól. Pereko indukciós elektromos kazán

Az indukciós kazán a hőenergiát elektromágneses mező segítségével állítja elő. Az egyedülálló technológiai újításnak és a modern alapanyagoknak (pl. a saját fejlesztésű transzformátorba épített rozsdamentes hőcserélőnek) köszönhetően ez a kazán minimális hőveszteséggel működik, akár 50 éven át, változatlan hatékonysággal.

indukciós kazán, elektromos kazánNincs szükség karbantartásra

Mivel ez a kazán, a piacon egyedülálló módon, karbantartás nélkül is megbízhatóan működik, amivel Ön évente több tízezer forintot takaríthat meg. Hogyan lehetséges ez?

  • A kiváló minőségű és rendkívül tartós rozsdamentes acél fűtőkamra, illetve a kifejezetten ehhez a termékhez gyártott, egyedülálló hőcserélő megoldás miatt.
  • Az indukciós kazánban található hőszabályozó mindig azt a beállított hőmérsékletet biztosítja, amit az eszköznek a puffer tartályban lévő víz melegítése érdekében tartania kell a puffer tartályon és a kazán bekapcsolási óráinál.
  • Amint a víz a megfelelő hőfokra melegszik, a kazán kikapcsol. Folyamatosan kontrollálja a víz hőmérsékletét, így ki tudja számolni a következő bekapcsoláshoz szükséges időtartamot.
  • Az elektromágneses indukció a melegítés közben ionizálja a vizet, ami megakadályozza a vízkő lerakódását a fűtési rendszerben.
  • Nincs benne fűtőszál, tehát nincs olyan alkatrésze, ami kiéghet, és nem tartalmaz a hőszivattyúknál alkalmazott forgó-mozgó alkatrészeket sem, ami szintén növeli az élettartamot.

Az évtizedekig problémamentes működést biztosító PEREKO indukciós kazánnal tehát pénzt takarít meg, hiszen csak egyszer kell megvennie. A termékre 20 év garanciát biztosítunk.

A készülék teljes mértékben önműködő, és külső beavatkozás nélkül képes fenntartani a beállított hőmérsékletet a központi fűtés és a használati melegvíz rendszerekben.

Nincs szükség nagy átalakításra

Az indukciós elven működő kazánunk nagy előnye, hogy kicsi, tehát kis helyen is elfér. Ezért nincs szüksége külön kazánházra a hatékony és fennakadásmentes működéshez. Ráadásul szinte bármilyen már meglévő vagy új fűtési rendszerhez könnyedén csatlakoztatható.

Zajmentesen működik, így szinte bárhol elhelyezhető, mert nem fogja zavarni a család nyugalmát.

Lenullázható a fűtésszámla

A PEREKO indukciós kazán minimális hő veszteséggel, 98%-os hatékonysággal működik. Ráadásul a napelemes rendszerrel is összeköthető, amivel a 0 Ft-os fűtés- és használati melegvíz számla nem álom többé.

Biztonságos üzemelés és teljes komfort

A PEREKO indukciós kazánt nem kell takarítani vagy fűtőanyaggal feltölteni. Nem füstöl, és nem enged a levegőbe mérgező gázokat, nem bocsát ki az emberre vagy az állatokra káros sugárzást, anyagokat vagy hulladékot.

Az újrahasznosítható anyagokból készült készülék, az elvégzett tesztek szerint, a környezetvédelem és az energiatakarékosság szempontjából megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Kérjen konzultációt a piacvezető PEREKO indukciós és vegyes tüzelésű fűtési rendszerek szakértőjétől!>>>