Home / indukciós kazán / Kazáncsere okosan

Kazáncsere okosan

Így nullázza le havi közüzemi díjait!

Szeretné jelentősen csökkenteni vagy lenullázni a havi energiaszámláját? A 2021. december 20-tól elérhető Lakossági napelem és fűtéskorszerűsítés pályázat segítségével megvalósíthatja kazáncsere terveit.>>>

Kazáncsere okosan és fűtéskorszerűsítés ingyen

Összesen 159 milliárd forint támogatás kerül szétosztásra hamarosan, amelyből egy jó döntéssel okosan megoldható a kazáncsere, és akár le is nullázható a fűtés havi költsége. Hogyan?

Az Európai Uniós Helyreállítási Alap összesen közel 35 ezer magyar háztartás számára nyújt egyszeri, hozzávetőlegesen 3-4 millió forintos vissza nem térítendő támogatást, amiből közel 12 ezer család cserélheti le vagy korszerűsítheti elavult fűtési rendszerét, és mintegy 23 ezer háztartás fordíthatja az elnyert pályázati összeget napelemes rendszer kiépítésére.

A pályázat keretében az országos átlagjövedelem alatti bevétellel rendelkező háztartások nyújthatnak be támogatási kérelmet, többek között kazáncsere vagy a teljes fűtési rendszer korszerűsítésének céljából.

Most érdemes PEREKO indukciós elektromos kazánra cserélni a régit

A megbízható és 20 éves garanciával kínált PEREKO kazánok közül is kiemelkedik az egyedülálló, szabadalommal védett, π elektromos indukciós kazán.

A PEREKO indukciós kazánPereko indukciós elektromos kazán a környezetvédelem és az energiatakarékosság legmagasabb követelményeinek is megfelelő, elektromágneses elven működő és hagyományos áramforrásról üzemeltethető eszköz.

A kiváló minőségű, saválló acélból készült, kis helyigényű és zajmentes indukciós kazán telepítése egyszerű és gyors. Könnyen ráköthető a már meglévő fűtési rendszerre is. Mivel nincsenek benne kopó alkatrészek, a telepítés után nem igényel karbantartást, és akár 50 évig is fennakadásmentesen üzemelhet. Ráadásul olcsóbb, mint a piacon elérhető egyéb fűtésre vagy használati melegvíz előállítására alkalmas modern eszközök.

Az indukciós kazán 98%-os hatékonysággal működik, ami már önmagában is minimum 20-30%-os költségmegtakarítást jelenthet a korszerűtlen rendszerekhez képest.

Akár erre a kazánra is fordítható a megpályázható összeg. Ha pedig mindezt napelemekkel is kiegészíti, akár örökre elfelejtheti a havi villany- és gázszámlát.

elektromos kazán

Többre is kíváncsi?