SZUPER TAKARÉKOS
PEREKO indukciós elektromos kazán
20 év garanciával!

elektromos kazán

Csúcsteljesítmény
a magas minőségű fűtő eszközök között

A Pereko indukciós elektromos készülék egy különleges, a piacon egyedülálló, fűtéshez kialakított készülék. Számos előnnyel rendelkezik. Az elektromos fűtés tökéletes megoldás családi házak, vállalkozások és közintézmények fűtési megoldásához.
A beruházás, amit a Pereko indukciós elektromos kazán megvásárlására szánunk, egyszeri pénz kiadást jelent. Viszont a karbantartás mentes üzemeltetés, a 20 éves teljeskörű garancia és a használatának kényelme egy sokkal magasabb szintre helyezi a fűtés kialakítását.
A magas hatásfokkal rendelkező Pereko indukciós kazán egyedülálló . A Pereko indukciós kazán ára olcsóbb a piacon található más korszerű készülékekhez képest.

A Pereko Indukciós Elektromos Kazán működési elve

A Pereko indukciós elektromos fűtő berendezés központi fűtéshez alkalmazható elektromágneses elven működő berendezés. A működés alapja egy háromfázisú transzformátor, rövidített másodlagos tekercseléssel. Működés közben a másodlagos tekercs fűtőkamrává válik, ezáltal az összes hőenergia, ami a kamrában keletkezik az áramló vízbe kerül.
A fűtőkamrát úgy tervezték, hogy a hőcserélő maximum 3 W / cm² hő terhelését kapjon (összehasonlítva: a fűtő betétes elektromos kazánok hő cserélő hő terhelése 22 W / cm²). A fűtési ciklus alatt a víz “elektromágneses kezelésen” megy át.
Az előállított hőenergiát az elektromágneses mező közvetlenül a fűtőkamrában generálja a hőcserélőben, mely a transzformátor oszlopain helyezkedik el az elsődleges tekercs felei között. Ez jelentős energia veszteség csökkenését eredményez. A hőcserélőt magas minőségű saválló acélból készítik.
A Pereko indukciós elektromos kazán magas minőségű alapanyagokból készül és a modern technológia segítségével gyártják, ami a Pereko indukciós kazán hosszú élettartamát biztosítja, akár 50 évig! Ez a világon egy egyedülálló megoldás, és jelenleg a piacon ez az egyetlen ilyen felépítésű elektromos indukciós kazán.

Komfort, biztonság és karbantartás mentesség

A berendezés kis helyen fér el, és nem igényel kazán ház kiépítést. Működése során teljes biztonságot és megbízható működést biztosít. A magas hatásfok (98%) alacsony hőtermelési költségekkel jár. Pereko indukciós elektromos kazán rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, és a teljes a teljes élettartam alatt változatlan hatásfokkal működik. Az indukciós készülék működéséhez nem szükséges emberi beavatkozás, karbantartás, alkatrész csere, vagy kémény kialakítása.

Magas szintű környezetvédelem

A Pereko indukciós elektromos kazánt különböző vizsgálat és tesztnek vetették alá, a kazán megfelel a legmagasabb környezetvédelmi és energiatakarékossági előírásoknak. Működése során ártalmatlan az emberek, állatok és a növények szempontjából. Az Pereko indukciós elektromos kazán teljesen környezetbarát, nem bocsát ki káros anyagokat, mint a kondenzációs gázkazán, nem termel hulladékot. A Pereko indukciós kazánt újrahasznosítható anyagokból gyártják.

pereko-indukcios-elektromos-kazan-meretek
pereko pi indukciós elektromos kazán tablazat1

* Kérésre különféle teljesítményű, frekvenciájú és tápfeszültségű kazánt lehet tervezni és gyártani. Minden kazán elkészíthető egy vagy két funkciós változatban. Különböző teljesítményű kazánházak építésére vonatkozó megrendeléseket fogadunk el.

pereko indukcios elektromos kazán pi front
pereko p indukcios elektromos kazán
pereko indukcios elektromos kazán pi top

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós Elektromos kazánra!

A Pereko indukciós elektromos kazán a legjobb alternatíva az otthonokat építő emberek számára a következő technológiákkal: nulla energia (A ++), passzív (A +), alacsony kibocsátású (A), energiatakarékos (B), valamint közepes energiatakarékos (C).

A Pereko indukciós elektromos kazán
főbb tulajdonságai

Alacsony szintű működtetési költségek

Az Pereko indukciós kazán használata a legmegfelelőbb megoldás a : nulla energia (AA ++), passzív (AA +), alacsony kibocsátású (AA), energiatakarékos (BB), valamint közepes energiatakarékos (CC) energetikai besorolású házak fűtéséhez. A magas hőszigetelésű technológiával kialakított vagy a felújítás által megfelelően hőszigetelt házak jellemzője – az energetikai igény mutatója.
Ezáltal az ingatlan fűtése π sorozatú indukciós elektromos kazánnal forradalmian új megoldássá válik az épületek modern fűtés technológiájában. A fűtési költségeket továbbá a vezérelt áram (éjszakai áram) és egy puffer tartály használatával lehet akár a felére csökkenteni, miközben a fűtés alatt nem keletkezik szén-dioxid kibocsátás.
Ez azt eredményezi, hogy az indukciós elektromos kazán komoly konkurenciát jelent a piacon található fűtési kazánokkal szemben.

Az elektromágneses indukció jelenségének köszönhetően, amely a kazán működése alatt képződik, az indukciós elektromos kazán nagyon gyorsan melegíti fel a vizet a fűtés rendszerben. Egy diagramba lehet látni a különbözetet. A π sorozatú indukciós elektromos kazánok pillanatok alatt átadják a hőenergiát a hőcserélőbe.
Az AA ++, AA + és AA energetikai besorolású épületekben a π indukciós elektromos kazán fűtési költségei alacsonyabbak, mint a gázzal való fűtés (vezérelt áram). A BB, CC és DD energetikai besorolású épületeknél a π indukciós elektromos kazán fűtési költségei valamivel alacsonyabbak vagy megegyeznek a földgázzal való fűtéssel (vezérelt áram).
A klasszikus kazánok felfűtési ideje sokkal hosszabb ideig tart.

pereko pi indukciós elektromos kazán diagram1

Egy másik, nagyon fontos szempont, amely befolyásolja az π sorozatú indukciós kazán üzemeltetésével járó költségek csökkentését , a nagyon hosszú élettartamú rozsdamentes acélból készült fűtőkamra , amelynek eredményeként a hőcserélő nagyon alacsony hőterheléssel járt.

Az innovatív megoldásoknak a kazántervezés során történő felhasználásának köszönhetően az összes hőenergia közvetlenül a fűtőkamrában termelődik, amelynek köszönhetően drasztikusan csökkentünk az elektromágneses mező veszteségeit , ami közvetlenül csökkenti a készülék napi működtetésével járó költségeket.

Nincs szükség karbantartásra – ami
kényelmet, idő és pénzmegtakarítást jelent!

Az π sorozatú indukciós kazán karbantartást nem igényel . A szabályozó csak arra a hőmérsékletre van beállítva, amelyet az eszköznek a puffertartályon és a kazán bekapcsolási óráinál tartania kell a tartályban lévő víz melegítése érdekében. A kazán automatikusan bekapcsol (hangok és rezgések nélkül) az órákban, amikor a vezérelt tarifa olcsóbb kWh-árakat tartalmaz. A víz melegítése után a beállított hőmérsékletre a készülék kikapcsol, kiszámítva a következő bekapcsolásig eltelt időt.

Nincs szükség, hogy figyelemmel kísérje a kazán működését, ellenőrizze a paramétereket, stb . A kazánt úgy tervezték, hogy mindig fenntartsa a beállított hőmérsékletet mind a központi fűtés, mind a melegvíz-rendszerekben, indirekt tároló segítségével, emellett a vezérlő lehetővé teszi a kazánvezérlő program kiválasztását az Ön igényei és kényelme alapján, lehetővé teszi a kazán bekapcsolásának és kikapcsolásának prioritását a hét egy adott időpontjában.

Az elektromos kazán hosszú élettartama

A π sorozatú indukciós kazán élettartama kb. 50 év . A benne alkalmazott megoldásokat és alkatrészeket csak bevált szállítóktól vásárolják meg ( a kazánban nincsenek Kínában gyártott alkatrészek ). A kazán szíve – egy rozsdamentes acél hőcserélő, amelyet egy saját fejlesztésű transzformátorba építettek be, melyet kifejezetten és kizárólag a készülékben való felhasználás igényeinek megfelelően testeltek, teszi a kazánt olyan eszközzé, amely hosszú évekig képes működni.

Ezért, miután az eszközt a PEREKO portálon regisztrálták, 20 éves garanciát kapunk a kazán üzemeltetési és karbantartási dokumentációjában leírt feltételekkel összhangban. Ezenkívül a kazán paraméterei egész élettartama alatt változatlanok maradnak. A hatásfok (csaknem 99%), a hatékonyság és a vízmelegítési sebesség 40 év után sem változik…

Az indukciós elektromos kazán használatával a kazánház előkészítése
már nem jelent problémát

Az π sorozatú indukciós kazán kis méretekkel rendelkezik. Kompakt méretei, a rezgések átvitelének hiánya és a zajmentes működés lehetővé teszik a telepítést szinte bárhol . A felhasználónak nem kell előkészítenie az üzemanyag tárolására szolgáló helyet, a szabványoknak megfelelően kéményeket kell készítenie, mint a szilárd tüzelésű kazánok esetében, aggódnia kell a rend és a kazánban lévő por miatt. A kazán elektromos telepítése nagyon egyszerű, elegendő ahhoz, hogy egy megfelelő fázisáram-védelemmel háromfázisú tápegységhez csatlakoztassa (hamarosan elérhető a PEREKO ajánlatában). A vízvezeték-rendszer nem sokban különbözik a többi fűtőberendezéshez készült kiviteltől, kivéve hogy a – π sorozatú kazán esetében egyszerűbb és olcsóbb a telepítés.

Egy átlagos házhoz elegendő egy 700-800 liter kapacitású puffer tartály, amelyet még egy kicsi kazánházba könnyen be lehet szerelni. Érdemes megjegyezni, hogy az indukciós kazán telepítése és használata nem igényli a radiátor cseréjét (acél-, réz- vagy alumínium-radiátorokkal működik), mint egy másik elektromos fűtőrendszer esetén. A kazán környezetbarát, nem bocsát ki füstgázt, hulladékot vagy oxidokat, ezért a fűtőrendszer biztonságos használatához nem szükséges kiegészítő eszközöket telepíteni.

Ingyenes fűtés? – az indukciós elektromos kazán használatával lehetséges!

A napelem rendszerek használata részben vagy egészben ellensúlyozhatja az elektromos áram költségeit. Mivel a napelemek a leghatékonyabbak, amikor a legkevesebb energiára van szükségünk, érdemes felhalmozni az energiát az elektromos hálózatba történő elküldésével. Ezen energia nagy része (80%) bármikor felhasználható. Ebben az esetben a szolárrendszer telepítője kétirányú mérőt telepít. A legköltséghatékonyabb a nagy villamosenergia-igényű napelemek telepítése, például fűtéshez és / vagy használati víz melegítéséhez.

Az EK-mutató (az épület végső energiaigénye) képezi a napelemek kiválasztásának alapját. A gyakorlatban azt tükrözi, mennyi energia szükséges az épület éves működéséhez. Ez a mutató kiegyensúlyozza a külső válaszfalak és szellőztetés által kiszabaduló energiaveszteségeket, a fűtőberendezések hatékonyságát, az energiafogyasztást a használati melegvíz előállításához, valamint a napfény, a házban tartózkodó emberek energianyereségét és az egyéb háztartási készülékek által generált energiát.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós kazánra!

Az π sorozatú indukciós kazán a legjobb alternatíva az otthonokat építő emberek számára a következő technológiákkal: nulla energia (A ++), passzív (A +), alacsony kibocsátású (A), energiatakarékos (B), valamint közepes energiatakarékos (C).

Elektromágneses vízkezelés

Az elektromágneses vízkezelés folyamata a Lorentz-erő alkalmazásával következik be, amikor a mágneses mező befolyásolja az ionizált víz mozgó elektromos töltését. A vízben (akár desztilláltban is) vannak szabad vas ionok. Köszönhetően a változó elektromágneses tere miatt a vízben keletkező kazánkő(vízkő) intenzíven növekedni kezdenek, elérve azokat a méreteket, amelyek nem teszik lehetővé tapadását a csőben, szelepekben, szivattyúkban és más központi fűtési rendszerekben.

A vízkő általában a kazán központi fűtés szűrőiben rakódik le. Ugyanakkor a vízben keletkező gázok intenzíven távoznak. A Lorentz-erő alkalmazásának legfontosabb feltétele az elektromágneses mező hatása a víz irányába. Ahhoz, hogy az elektromágneses mező áthaladjon a vízen, a cső anyagának diamágneses tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A π kazánok rozsdamentes acélt alkalmaznak mely diamágneses tulajdonságokkal bír.

pereko elektromos kazán elektromagnes

Az ábra a π kazán egyszerűsített metszetét mutatja. Az elsődleges tekercs felei között egy hőcserélő (fűtőkamra) található. Az elsődleges tekercs és a tekercselési felületek elektromágneses mezőjének áramlása merőleges a vízáram irányára.

Az elektromágneses mező zónájában nincs folyamat a víz bontására hidrogénné és oxigénné, mivel az elektromágneses mező változó. A π kazánt úgy tervezték, hogy az üzemeltetés közben egyidejűleg a víz ionkezelése is megtörténjen.

A vízkezelés hatása a központi fűtési rendszerben az indukciós elektromos kazán működése közben π

A vízkő keletkezése a csövekben felgyorsítja a rendszer alkatrészeinek korrózióját, gyorsan csökkenti a fűtésrendszer hatékonyságát és az alkatrészek élettartamát, ami növeli a meghibásodás kockázatát. Mindez növeli a rendszer üzemeltetési költségeit, amelynek vesztesége elérheti a 25% -ot. Az elektromágneses vízkezelés során a fémek anódos passziválása zajlik, amely védő réteget képez a csövek falainak felületén. Ez a folyamat megakadályozza az elektrolitikus cellák képződését. Azokban a rendszerekben ahol különböző fémek vannak jelen, például réz és alumínium vagy azok ötvözetei elektrolitikus korrózió keletkezik (galvanizációs).

Ez a jelenség nagyon veszélyes, mert rövid idő alatt hibákat okozhat a fűtési rendszerben. Az alumínium és a réz kémiai reakciójában mint melléktermék hidrogén keletkezik . Ez a gáz nagyon veszélyes lehet a tűz és robbanás kockázata miatt. Légy nagyon óvatos, ha olyan terméket szerelsz ahol ez a gás keletkezhet. E közben ne használjon nyílt lángot és ne dohányozzon.

A π kazánban és a teljes fűtési rendszerben nem keletkezik és nem halmozódik fel a vízkő . A régi meglévő fűtésrendszerekben vízkőoldó folyamata indul el.

A π kazán működése megakadályozza az elektrolitikus cellák képződését és a galván korróziót . Ezáltal meghosszabbítja központi fűtési rendszer élettartamát.

A vízben oldott gázok intenzíven szabadulnak fel az indukciós π kazán működése közben, meghosszabbítva a fűtés rendszer fém alkatrészeinek élettartamát.

Az épületek energetikai besorolása

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-tablazat2

* A “fűtési módszert” a π indukciós központi fűtőkazánok sok éves használatának elemzése alapján készítették el.

Az indukciós kazán szerelési útmutatója puffer tartállyal

A π indukciós elektromos kazán használatánál a leggazdaságosabb megoldás a vezérelt áram tarifa (éjszakai) használata, puffer tartállyal. A puffert tartályt hőszigetelt víztartályként kell értelmezni, amely melegítés közben gyorsan akkumulálja a hőenergiát, ezután azt folyamatosat leadja a fűtés rendszerbe, miután az indukciós elektromos kazán nem kap áramellátást.

Ennek köszönhetően a puffer tartályban a hőenergia maximális mennyiségének felhalmozódását tesszük lehetővé. A kazán működése közben a keverő szivattyú folyamatosan keveri a vizet a tartályban , a puffer aljáról mozgatva és a felső részét táplálva.

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-szerelesi-minta1

Az alábbi rajz fűtési rendszer diagramot ábrázol a víz hőmérsékletéről a puffer tartályban hőcserélő nélkül (balra) és hőcserélővel (jobbra):

pereko-pi-indukcios-kazan-homerseklet-diagram

Ahogyan látszik, a hőcserélő használatát lehetőleg el kell kerülni. Ez egy fölösleges költség, megvalósítási probléma, egy másik hőcserélő, amelynek kisseb a hatékonysága, mint a közvetlen víz melegítés.

A hőcserélőre csak akkor van szükség, ha a két rendszert el kell választani, például melegvíz melegítéshez

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós kazánra!

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi ajánlatkérést. A megadott elérhetőséged valamelyikén 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

    Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

    Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!
    A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!