pereko-pi-indukcios-elektromos-kazan-fejlec π INDUKCIÓS KAZÁNOK

SZUPER TAKARÉKOS
PEREKO indukciós elektromos kazán
20 év gyártói garanciával!

indukciós-elektromos-kazán-2

Csúcsteljesítmény
a magas minőségű fűtő eszközök között

A Pereko indukciós elektromos kazán egy különleges, a piacon egyedülálló, fűtéshez kialakított készülék. Számos előnnyel rendelkezik. Tökéletes megoldás családi házak, vállalkozások és közintézmények fűtési megoldásához.
A beruházás, amit a Pereko indukciós kazán megvásárlására szánunk, egyszeri pénz kiadást jelent. Viszont a karbantartás mentes üzemeltetés, a 20 éves teljeskörű garancia és a használatának kényelme egy sokkal magasabb szintre helyezi a fűtés kialakítását.
A magas hatásfokkal rendelkező Pereko indukciós kazán egyedülálló . A Pereko indukciós kazán ára olcsóbb a piacon található más korszerű készülékekhez képest.

A Pereko Indukciós Elektromos Kazán működési elve

A Pereko indukciós elektromos kazán központi fűtéshez alkalmazható elektromágneses elven működő berendezés. A működés alapja egy háromfázisú transzformátor, rövidített másodlagos tekercseléssel. Működés közben a másodlagos tekercs fűtőkamrává válik, ezáltal az összes hőenergia, ami a kamrában keletkezik az áramló vízbe kerül.
A fűtőkamrát úgy tervezték, hogy a hőcserélő maximum 3 W / cm² hő terhelését kapjon (összehasonlítva: a fűtő betétes elektromos kazánok hő cserélő hő terhelése 22 W / cm²). A fűtési ciklus alatt a víz “elektromágneses kezelésen” megy át.
Az előállított hőenergiát az elektromágneses mező közvetlenül a fűtőkamrában generálja a hőcserélőben, mely a transzformátor oszlopain helyezkedik el az elsődleges tekercs felei között. Ez jelentős energia veszteség csökkenését eredményez. A hőcserélőt magas minőségű saválló acélból készítik.
A Pereko indukciós kazánt magas minőségű alapanyagokból és a modern technológia segítségével gyártják, ami a Pereko indukciós kazán hosszú élettartamát biztosítja, akár 50 évig! Ez a világon egy egyedülálló megoldás, és jelenleg a piacon ez az egyetlen ilyen felépítésű elektromos indukciós kazán.

Komfort, biztonság és karbantartás mentesség

A berendezés kis helyen fér el, és nem igényel kazán ház kiépítést. Működése során teljes biztonságot és megbízható működést biztosít. A magas hatásfok (98%) alacsony hőtermelési költségekkel jár. Pereko indukciós elektromos kazán rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, és a teljes a teljes élettartam alatt változatlan hatásfokkal működik. Az indukciós kazán működéséhez nem szükséges emberi beavatkozás, karbantartás, alkatrész csere, vagy kémény kialakítása.

Magas szintű környezetvédelem

A Pereko indukciós elektromos kazánt különböző vizsgálat és tesztnek vetették alá, a kazán megfelel a legmagasabb környezetvédelmi és energiatakarékossági előírásoknak. Működése során ártalmatlan az emberek, állatok és a növények szempontjából. Az Pereko indukciós elektromos kazán teljesen környezetbarát, nem bocsát ki káros anyagokat, nem termel hulladékot. A Pereko indukciós kazánt újrahasznosítható anyagokból gyártják.

pereko-indukcios-elektromos-kazan-meretek
pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-tablazat1

* Kérésre különféle teljesítményű, frekvenciájú és tápfeszültségű kazánt lehet tervezni és gyártani. Minden kazán elkészíthető egy vagy két funkciós változatban. Különböző teljesítményű kazánházak építésére vonatkozó megrendeléseket fogadunk el.

pereko-indukcios-elektromos-kazan-pi-front
pereko-pi-indukcios-elektromos-kazan-pi-back
pereko-indukcios-elektromos-kazan-pi-top

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós Elektromos kazánra!

A Pereko indukciós indukciós kazán a legjobb alternatíva az otthonokat építő emberek számára a következő technológiákkal: nulla energia (A ++), passzív (A +), alacsony kibocsátású (A), energiatakarékos (B), valamint közepes energiatakarékos (C).

A Pereko indukciós elektromos kazán
főbb tulajdonságai

Alacsony szintű működtetési költségek

Az Pereko indukciós kazán használata a legmegfelelőbb megoldás a : nulla energia (AA ++), passzív (AA +), alacsony kibocsátású (AA), energiatakarékos (BB), valamint közepes energiatakarékos (CC) energetikai besorolású házak fűtéséhez. A magas hőszigetelésű technológiával kialakított vagy a felújítás által megfelelően hőszigetelt házak jellemzője – az energetikai igény mutatója.
Ezáltal az ingatlan fűtése π sorozatú indukciós elektromos kazánnal forradalmian új megoldássá válik az épületek modern fűtés technológiájában. A fűtési költségeket továbbá a vezérelt áram (éjszakai áram) és egy puffer tartály használatával lehet akár a felére csökkenteni, miközben a fűtés alatt nem keletkezik szén-dioxid kibocsátás.
Ez azt eredményezi, hogy az indukciós elektromos kazán komoly konkurenciát jelent a piacon található fűtési kazánokkal szemben.

Az elektromágneses indukció jelenségének köszönhetően, amely a kazán működése alatt képződik, az indukciós elektromos kazán nagyon gyorsan melegíti fel a vizet a fűtés rendszerben. Egy diagramba lehet látni a különbözetet. A π sorozatú indukciós elektromos kazánok pillanatok alatt átadják a hőenergiát a hőcserélőbe.
Az AA ++, AA + és AA energetikai besorolású épületekben a π indukciós elektromos kazán fűtési költségei alacsonyabbak, mint a gázzal való fűtés (vezérelt áram). A BB, CC és DD energetikai besorolású épületeknél a π indukciós elektromos kazán fűtési költségei valamivel alacsonyabbak vagy megegyeznek a földgázzal való fűtéssel (vezérelt áram).
A klasszikus kazánok felfűtési ideje sokkal hosszabb ideig tart.

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-diagram1

Egy másik, nagyon fontos szempont, amely befolyásolja az π sorozatú indukciós kazán üzemeltetésével járó költségek csökkentését , a nagyon hosszú élettartamú rozsdamentes acélból készült fűtőkamra , amelynek eredményeként a hőcserélő nagyon alacsony hőterheléssel járt.

Az innovatív megoldásoknak a kazántervezés során történő felhasználásának köszönhetően az összes hőenergia közvetlenül a fűtőkamrában termelődik, amelynek köszönhetően drasztikusan csökkentünk az elektromágneses mező veszteségeit , ami közvetlenül csökkenti a készülék napi működtetésével járó költségeket.

Nincs szükség karbantartásra – ami
kényelmet, idő és pénzmegtakarítást jelent!

Az π sorozatú indukciós kazán karbantartást nem igényel . A szabályozó csak arra a hőmérsékletre van beállítva, amelyet az eszköznek a puffertartályon és a kazán bekapcsolási óráinál tartania kell a tartályban lévő víz melegítése érdekében. A kazán automatikusan bekapcsol (hangok és rezgések nélkül) az órákban, amikor a G12 tarifa olcsóbb kWh-árakat tartalmaz. A víz melegítése után a beállított hőmérsékletre a készülék kikapcsol, kiszámítva a következő bekapcsolásig eltelt időt.

Nincs szükség, hogy figyelemmel kísérje a kazán működését, ellenőrizze a paramétereket, stb . A kazánt úgy tervezték, hogy mindig fenntartsa a beállított hőmérsékletet mind a központi fűtés, mind a melegvíz-rendszerekben, emellett a vezérlő lehetővé teszi a kazánvezérlő program kiválasztását az Ön igényei és kényelme alapján, lehetővé teszi a kazán bekapcsolásának és kikapcsolásának prioritását a hét egy adott időpontjában.

A készülék hosszú élettartama

A π sorozatú indukciós kazán élettartama kb. 50 év . A benne alkalmazott megoldásokat és alkatrészeket csak bevált szállítóktól vásárolják meg ( a kazánban nincsenek Kínában gyártott alkatrészek ). A kazán szíve – egy rozsdamentes acél hőcserélő, amelyet egy saját fejlesztésű transzformátorba építettek be, melyet kifejezetten és kizárólag a készülékben való felhasználás igényeinek megfelelően testeltek, teszi a kazánt olyan eszközzé, amely hosszú évekig képes működni.

Ezért, miután az eszközt a PEREKO portálon regisztrálták, 20 éves garanciát kapunk a kazán üzemeltetési és karbantartási dokumentációjában leírt feltételekkel összhangban. Ezenkívül a kazán paraméterei egész élettartama alatt változatlanok maradnak. A hatásfok (csaknem 99%), a hatékonyság és a vízmelegítési sebesség 40 év után sem változik…

A kazánház előkészítése
már nem jelent problémát

Az π sorozatú indukciós kazán kis méretekkel rendelkezik. Kompakt méretei, a rezgések átvitelének hiánya és a zajmentes működés lehetővé teszik a telepítést szinte bárhol . A felhasználónak nem kell előkészítenie az üzemanyag tárolására szolgáló helyet, a szabványoknak megfelelően kéményeket kell készítenie, mint a szilárd tüzelésű kazánok esetében, aggódnia kell a rend és a kazánban lévő por miatt. A kazán elektromos telepítése nagyon egyszerű, elegendő ahhoz, hogy egy megfelelő fázisáram-védelemmel háromfázisú tápegységhez csatlakoztassa (hamarosan elérhető a PEREKO ajánlatában). A vízvezeték-rendszer nem sokban különbözik a többi fűtőberendezéshez készült kiviteltől, kivéve hogy a – π sorozatú kazán esetében egyszerűbb és olcsóbb a telepítés.

Egy átlagos házhoz elegendő egy 700-800 liter kapacitású puffer tartály, amelyet még egy kicsi kazánházba könnyen be lehet szerelni. Érdemes megjegyezni, hogy az indukciós kazán telepítése és használata nem igényli a radiátorok cseréjét (acél-, réz- vagy alumínium-radiátorokkal működik), mint egy másik elektromos fűtőrendszer esetén. A kazán környezetbarát, nem bocsát ki füstgázt, hulladékot vagy oxidokat, ezért a fűtőrendszer biztonságos használatához nem szükséges kiegészítő eszközöket telepíteni.

Ingyenes fűtés? – lehetséges!

A napelem rendszerek használata részben vagy egészben ellensúlyozhatja az elektromos áram költségeit. Mivel a napelemek a leghatékonyabbak, amikor a legkevesebb energiára van szükségünk, érdemes felhalmozni az energiát az elektromos hálózatba történő elküldésével. Ezen energia nagy része (80%) bármikor felhasználható. Ebben az esetben a szolárrendszer telepítője kétirányú mérőt telepít. A legköltséghatékonyabb a nagy villamosenergia-igényű napelemek telepítése, például fűtéshez és / vagy használati víz melegítéséhez.

Az EK-mutató (az épület végső energiaigénye) képezi a napelemek kiválasztásának alapját. A gyakorlatban azt tükrözi, mennyi energia szükséges az épület éves működéséhez. Ez a mutató kiegyensúlyozza a külső válaszfalak és szellőztetés által kiszabaduló energiaveszteségeket, a fűtőberendezések hatékonyságát, az energiafogyasztást a használati melegvíz előállításához, valamint a napfény, a házban tartózkodó emberek energianyereségét és az egyéb háztartási készülékek által generált energiát.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós kazánra!

Az π sorozatú indukciós kazán a legjobb alternatíva az otthonokat építő emberek számára a következő technológiákkal: nulla energia (A ++), passzív (A +), alacsony kibocsátású (A), energiatakarékos (B), valamint közepes energiatakarékos (C).

Elektromágneses vízkezelés

Az elektromágneses vízkezelés folyamata a Lorentz-erő alkalmazásával következik be, amikor a mágneses mező befolyásolja az ionizált víz mozgó elektromos töltését. A vízben (akár desztilláltban is) vannak szabad vas ionok. Köszönhetően a változó elektromágneses tere miatt a vízben keletkező kazánkő(vízkő) intenzíven növekedni kezdenek, elérve azokat a méreteket, amelyek nem teszik lehetővé tapadását a csőben, szelepekben, szivattyúkban és más központi fűtési rendszerekben.

A vízkő általában a kazán központi fűtés szűrőiben rakódik le. Ugyanakkor a vízben keletkező gázok intenzíven távoznak. A Lorentz-erő alkalmazásának legfontosabb feltétele az elektromágneses mező hatása a víz irányába. Ahhoz, hogy az elektromágneses mező áthaladjon a vízen, a cső anyagának diamágneses tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A π kazánok rozsdamentes acélt alkalmaznak mely diamágneses tulajdonságokkal bír.

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-elektromagnes

Az ábra a π kazán egyszerűsített metszetét mutatja. Az elsődleges tekercs felei között egy hőcserélő (fűtőkamra) található. Az elsődleges tekercs és a tekercselési felületek elektromágneses mezőjének áramlása merőleges a vízáram irányára.

Az elektromágneses mező zónájában nincs folyamat a víz bontására hidrogénné és oxigénné, mivel az elektromágneses mező változó. A π kazánt úgy tervezték, hogy az üzemeltetés közben egyidejűleg a víz ionkezelése is megtörténjen.

A vízkezelés hatása a központi fűtési rendszerben az indukciós kazán működése közben π

A vízkő keletkezése a csövekben felgyorsítja a rendszer alkatrészeinek korrózióját, gyorsan csökkenti a fűtésrendszer hatékonyságát és az alkatrészek élettartamát, ami növeli a meghibásodás kockázatát. Mindez növeli a rendszer üzemeltetési költségeit, amelynek vesztesége elérheti a 25% -ot. Az elektromágneses vízkezelés során a fémek anódos passziválása zajlik, amely védő réteget képez a csövek falainak felületén. Ez a folyamat megakadályozza az elektrolitikus cellák képződését. Azokban a rendszerekben ahol különböző fémek vannak jelen, például réz és alumínium vagy azok ötvözetei elektrolitikus korrózió keletkezik (galvanizációs).

Ez a jelenség nagyon veszélyes, mert rövid idő alatt hibákat okozhat a fűtési rendszerben. Az alumínium és a réz kémiai reakciójában mint melléktermék hidrogén keletkezik . Ez a gáz nagyon veszélyes lehet a tűz és robbanás kockázata miatt. Légy nagyon óvatos, ha olyan terméket szerelsz ahol ez a gás keletkezhet. E közben ne használjon nyílt lángot és ne dohányozzon.

A π kazánban és a teljes fűtési rendszerben nem keletkezik és nem halmozódik fel a vízkő . A régi meglévő fűtésrendszerekben vízkőoldó folyamata indul el.

A π kazán működése megakadályozza az elektrolitikus cellák képződését és a galván korróziót . Ezáltal meghosszabbítja központi fűtésrendszer élettartamát.

A vízben oldott gázok intenzíven szabadulnak fel az indukciós π kazán működése közben, meghosszabbítva a fűtés rendszer fém alkatrészeinek élettartamát.

Az épületek energetikai besorolása

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-tablazat2

* A “fűtési módszert” a π indukciós központi fűtőkazánok sok éves használatának elemzése alapján készítették el.

Az indukciós kazán szerelési útmutatója puffer tartállyal

A π indukciós elektromos kazán használatánál a leggazdaságosabb megoldás a vezérelt áram tarifa (éjszakai) használata, puffer tartállyal. A puffert tartályt hőszigetelt víztartályként kell értelmezni, amely melegítés közben gyorsan akkumulálja a hőenergiát, ezután azt folyamatosat leadja a fűtés rendszerbe, miután az indukciós elektromos kazán nem kap áramellátást.

Ennek köszönhetően a puffer tartályban a hőenergia maximális mennyiségének felhalmozódását tesszük lehetővé. A kazán működése közben a keverő szivattyú folyamatosan keveri a vizet a tartályban , a puffer aljáról mozgatva és a felső részét táplálva.

pereko-elektromos-pi-indukcios-kazan-szerelesi-minta1

Az alábbi rajz diagramot ábrázol a víz hőmérsékletéről a puffer tartályban hőcserélő nélkül (balra) és hőcserélővel (jobbra):

pereko-pi-indukcios-kazan-homerseklet-diagram

Ahogyan látszik, a hőcserélő használatát lehetőleg el kell kerülni. Ez egy fölösleges költség, megvalósítási probléma, egy másik hőcserélő, amelynek kisseb a hatékonysága, mint a közvetlen víz melegítés.

A hőcserélőre csak akkor van szükség, ha a két rendszert el kell választani, például melegvíz melegítéshez

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko Indukciós kazánra!

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi ajánlatkérést. A megadott elérhetőséged valamelyikén 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

    Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

    Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!

    A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!