Automata Pellet kazán

COMFORT-PELL

Comfort-pell pellet kazán 4

KSP PELLET

pellet kazán en

KSP SPARK

ksp-spark-automata-kazán

KSR BÉTA

ksr-beta pellet kazán

QMPELL

qmpell-en

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

A PEREKO fa pellet kazánok magas fűtő teljesítménnyel rendelkeznek, viszonylag kis méretekkel. Ezáltal az elhelyezésükhöz kisseb hely igény szükséges.

Gyors és egyszerű
tisztítás

A hőcserélő vízszintes elhelyezése lehetővé teszi a pellet kazán belsejének gyors és egyszerű tisztítását.

Gyors és egyszerű vezérlő
működtetés

Egyedileg kialakított vezérlés minden fa pellet kazánhoz. Beállításához nincs szükség különleges ismeretekhez.

PELLAS
égőfej

Jelenleg a piacon a legkorszerűbb műszaki megoldás a fa pellet tüzelésű kazánokban alkalmazott legfejlettebb technológiák között. Fa pellet elégetésére szolgál.

Vezérlés interneten keresztüli

A kazán beálltásainak ellenőrzése interneten keresztül egy kiegészítő modul segítségével.

Kérj ajánlatot Pereko Pellet kazánra MOST!

Tüzelőanyag: PELLET
Korszerű pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatásfok ~ 93%.

Magas hatásfokkal rendelkező, rendkívül takarékos, teljesen automata PEREKO SZÉN ÉS PELLET KAZÁN széles választéka.

A tudás, a sok éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a jelenlegi piaci elvárásoknak, és ezáltal széles körű szén és pellet tüzelésű kazánokat kínáljunk, amelyek megfelelnek az egyes felhasználók minden igényének. Kínálatunkban egyaránt szerepelnek adagolós szén és pellet tüzelésű kazánok (automatikus tüzelőanyag adagolással), valamint olyan termékek, amelyek megfelelnek az 5. Osztály károsanyag kibocsátási és az Ecodesign (EU szabvány) új fajta fűtési rendszer követelményeinek. A szén és pellet tüzelésű kazánok teljes választéka el van látva kivehető megfelelő vízráccsal, ergonómikus ajtóval, amivel növelni tudjuk a tömítettséget és elősegíteni a tisztítást.

 

A pellet kazán és a szén tüzelésű kazánjaink széles teljesítménytartománnyal rendelkeznek, mely energia termelése 5-től 50 kW terjed, és megkönnyíti az eszköz kiválasztását a fűtött ingatlanhoz, ami növeli a fűtés hatásfokát és csökkenti a hő energia veszteséget. Az automata adagolóval ellátott szén és pellet kazánok mindenekelőtt a kényelmet és a biztonsági működést szolgálják. Vásárlóink számára öt pellet kazán modellt gyártunk és kétfajta szén tüzelésű kazánt, amelyek modern fűtés szabályozókkal vannak ellátva, melyek vezérlik a radiátor és padló fűtést, indirekt tároló által termelt meleg vizet egyaránt és lehetővé teszik a berendezések működésének ellenőrzését a világ bármely pontjáról.

 

Az automata adagolóval ellátott kazánok széles választékát ajánljuk a különböző alapvető tüzelőanyagok számára, a széndarától a fa pelletig. A környezetvédelmi szempontok betartásával, az adagolóval ellátott termék modellek is teljesítik a biztonsági 5 károsanyag kibocsátási osztály a PN-EN 303-5:2012 szabvány követelményeket, mely megfelel az Ekoprojekt előírásnak, mely Ecodesign jellel van ellátva. A gyártó a kazánok bevizsgálását akkreditált laboratóriumban végezte, amely érvényességét Európa egész területén elfogadják. A kazánok mellett speciális eszközöket is kínálunk. Ide tartoznak a: nagy területű helységek fűtésére alkalmas befújós kazánok, nagyteljesítményű kazánok (hő teljesítmény 85 kW és 300 kW között lehet)), melegvíz-stabilizátor (SCW), és még számos kiegészítő.

ksr-beta-pelet-fapellet-kazán
www-ksr-beta-pelet-back
ksr-beta-pelet-pellet-kazán
ksr-beta-pelet-kazán
pereko-elektromos-indukcios-kazan-logó-1

Kizárolagos hivatalos Magyarorsszági képviselő:

Dservice Hungary Kft.

4034 Debrecen Csenger utca 28.
mob.tel.: + 36 30 550 0852, + 36 70 602 2969
e-mail.: dservicehungary@gmail.com

Bemutatóterem:

GSV Kft.

4034 Debrecen Vámospércsi út 37.