KSP Spark - pellet kazán

Használt tüzelőanyag: PELLET

Csúcs minőségű pellet égető rendszer.
Az egyik legtakarékosabb pellet tüzelésű kazán a piacon - hatásfok ~ 93%.

ksp-spark-automata-kazán

Korszerű tervezés és
felhasználóbarát működés

A KSP Spark pellet kazán úgy lett tervezve, hogy ötvözze a fűtés rendszerek modern irányelveit és a működés egyszerűséget. A KSP Spark pellet kazánhoz közvetlenül napelemeket lehet csatlakoztatni, amely a pellet kazánt még környezetbarátabbá teszi. A korszerű technológia lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk a pellet tüzelésű kazán súlyát, ezzel megkönnyítve a telepítést és a szállítást, miközben megőrizzük a legmagasabb minőségi előírásokat a fűtési rendszerhez igazodva. A KSP Spark pellet kazánba beépített elektronikus vezérlő növeli a használat kényelmét, mialatt könnyebbé teszi a pellet kazán felhasználói igényekhez történő igazítását.

Magas hatásfok és maximális automatizálás

A KSP Spark pellet kazánban használt tüzelőanyag fa pellet. A pellet kazán károsanyag kibocsátás 5. osztályba tartozik, ennek köszönhetően teljesen környezetbarát. A KSP SPARK pellet tüzelésű kazánok egy CCS (Circular Combustion System) forgó égőfejjel rendelkeznek. A pellet égőfej amely a tüzelőanyag kamrába történő automatikus adagolórendszerrel együtt az eszköz hatásfokát 93,5% -ra növeli.
A KSP Spark pellet kazánok működése teljesen automatizált: automata hamu tisztítórendszer, automatikus gyújtó berendezés, továbbá a 31 kW típusnál hamuelvezető rendszer érhető el. STB túlmelegedési védelem, a kazán víz hőmérsékletének ellenőrzése, az égés térben lévő vákuum érzékelő és az integrált elektronikus vezérlő garantálja a pellet kazán működése során a teljes kényelmet.

Maximális ellenőrzés és teljes
biztonság

A KSP Spark pellet kazán korszerű elektronikus vezérlővel van ellátva. A vezérlő szabályozza a csavar adagoló, a füstgáz ventilátor és a keringtető szivattyúk működését. Továbbá ellenőrzi a pellet kazán teljesítményét és vízhőmérsékletét. A beépített naptár beállítás lehetővé teszi a kazán felügyelet nélküli működésének előre programozását akár 7 napra, míg egy kiegészítő külső időjárás érzékelő segít az energiaszint beállítását az aktuális időjárás körülményekhez. A KSP Spark pellet kazán használati kényelmét és a biztonságot számos beépített biztonsági érzékelő biztosítja, beleértve a vízteres pellet kazán túlmelegedés érzékelőt, kazán víz hőmérséklet érzékelőt, töltőtartály hőmérséklet érzékelő, valamint a kiegészítő füstgáz hőmérsékletét ellenőrző lángszonda.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Alapvető tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatékonyság ~ 93%.

Tüzelőanyag: FA PELLET

A pellet fahulladékból előállított préselt biomassza. Néhány centiméter hosszú granulátum formájában gyártják. Magas fűtőértékkel és alacsony nedvesség tartalommal rendelkezik. Nincs szennyeződve, kellemes illata van, könnyen szállítható és tárolható.

Nagy teljesítmény kis méretekkel

A KSP Spark pellet kazánok magas fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, viszonylag kis méretekkel. Ez azt jelenti, hogy kisebb kazánházakba is telepíthető.

5. osztály károsanyag kibocsátás

A legmagasabb szintű

5. osztály károsanyag kibocsátás.

Önszabályozó
tisztítórendszer

A kezén használati kényelme érdekében a hőcserélő tisztítási folyamatának automatizálása optimalizálva lett .

Korszerű
égőfej

Az adaptált ergonómikus formát és az innovatív CCS-t (Circular Combustion System) pellet égetésére tervezték.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Egy kiegészítő modul lehetővé teszi a kazán működési ellenőrzését interneten keresztül.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Alapvető tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pellet égető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatékonyság ~ 93%.

ksp-spark-pellet-kazán-rajz
Kazán-táblázat-1

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi ajánlatkérést. A megadott elérhetőséged valamelyikén 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

  Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

  Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
  logó-pereko-kazán

  Kizárolagos hivatalos Magyarorsszági képviselő:

  CNS Hungária Kft.

  4033 Debrecen Pajzs utca 11/b.
  mob.tel.: + 36 30 550 0852
  e-mail.: cnshungaria@gmail.com

  Bemutatóterem:

  GSV Kft.

  4034 Debrecen Vámospércsi út 37.