KSP Spark - pellet kazán

Használt tüzelőanyag: PELLET

Csúcs minőségű pellet égető rendszer.
Az egyik legtakarékosabb Pellet kazán a piacon - hatásfok ~ 93%.

ksp-spark-automata-kazán

Korszerű tervezés és
felhasználóbarát működés

A KSP Spark pellet kazán úgy lett tervezve, hogy ötvözze a fűtés rendszerek modern irányelveit és a működés egyszerűséget. A KSP Spark pellet kazánhoz közvetlenül napelemeket lehet csatlakoztatni, ami a pellet kazánt még környezetbarátabbá teszi. A korszerű technológia lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk a kazán súlyát, megkönnyítve a telepítést és a szállítást, miközben megőrizzük a legmagasabb minőségi előírásokat. A pellet kazánba beépített elektronikus vezérlő növeli a használat kényelmét, megkönnyítve a pellet kazán felhasználói igényekhez történő igazítását.

Magas hatásfok és maximális automatizálás

A KSP Spark pellet kazánban használt tüzelőanyag a fa pellet. A fa Pellet kazán károsanyag kibocsátás 5. osztályba tartozik, aminek köszönhetően teljesen környezetbarát. A KSP SPARK fa pellet kazán egy CCS (Circular Combustion System) forgó égőfejjel rendelkezik, amely a tüzelőanyag kamrába történő automatikus adagolórendszerrel együtt az eszköz hatásfokát 93,5% -ra növeli.
A pellet kazán működése teljesen automatizált: automata hamu tisztítórendszer, automatikus gyújtó berendezés, továbbá a 31 kW típusnál hamuelvezető rendszer érhető el. STB túlmelegedési védelem, a kazán víz hőmérsékletének ellenőrzése, az égés térben lévő vákuum érzékelő és az integrált elektronikus vezérlő garantálja a pellet kazán működése során a teljes kényelmet.

Maximális ellenőrzés és teljes
biztonság

A KSP Spark pellet kazán korszerű elektronikus vezérlővel van ellátva. A vezérlő szabályozza a csavar adagoló, a füstgáz ventilátor és a keringtető szivattyúk működését. Továbbá ellenörzi a pellet kazán teljesítményét és vízhőmérsékletét. A beépített naptár beállítás lehetővé teszi a kazán felügyelet nélküli működésének előre programozását akár 7 napra, míg egy kiegészítő külső időjárás érzékelő segít az energiaszint beállítását az aktuális időjárás körülményekhez. A pellet kazán használati kényelmét és a biztonságot számos beépitett biztonsági érzékelő biztosítja, beleértve a kazán túlmelegedés érzékelőt, kazán víz hőmérséklet érzékelőt, töltőtartály hőmérséklet érzékelő, valamint a kiegészítő fűstgáz hőmérsékletét ellenőrző lángszonda.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Alapvető tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatékonyság ~ 93%.

Tüzelőanyag: FA PELLET

A pellet fahulladékból előállított préselt biomassza. Néhány centiméter hosszú granulátum formájában gyártják. Magas fűtőértékkel és alacsony nedvesség tartalommal rendelkezik. Nincs szennyeződve, kellemes illata van, könnyen szállítható és tárolható.

Nagy teljesítmény kis méretekkel

A PEREKO kazánok magas fűtőteljesítménnyel rendelkeznek, viszonylag kis méretekkel. Ez azt jelenti, hogy kisebb kazánházakba is telepíthető.

5. osztály károsanyag kibocsátás

Önszabályozó
tisztítórendszer

A kezén használati kényelme érdekében a hőcserélő tisztítási folyamatának automatizálása optimalizálva lett .

Korszerű
égőfej

Az adaptált ergonómikus formát és az innovatív CCS-t (Circular Combustion System) pellet égetésére tervezték.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Egy kiegészítő modul lehetővé teszi a kazán működési ellenőrzését interneten keresztül.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Alapvető tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatékonyság ~ 93%.

ksp-spark-pellet-kazán-rajz
Kazán-táblázat-1

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko KSP Spark kazánra MOST!

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi ajánlatkérést. A megadott elérhetőséged valamelyikén 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

  Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

  Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
  logó-pereko-kazán

  Kizárolagos hivatalos Magyarorsszági képviselő:

  Dservice Hungary Kft.

  4034 Debrecen Csenger utca 28.
  mob.tel.: + 36 30 550 0852, + 36 70 602 2969
  e-mail.: dservicehungary@gmail.com

  Bemutatóterem:

  GSV Kft.

  4034 Debrecen Vámospércsi út 37.