Szerviz szolgálat indukciós kazán

A Legjobb Műszaki Szerviz: 20 Év Kiemelkedő Teljesítmény!

Több mint 200.000 Elégedett Vásárló !

PEREKO Indukciós Elektromos Kazán

indukciós elektromos kazán
Indukciós Kazán

Magas Hatásfok, Takarékosság, Teljes Automatizáltság.

PEREKO SZÉN ÉS PELLET KAZÁN széles választéka.

Elektromos Kazán és Pellet Kazán: A Jövő Fűtéstechnológiája

Fedezze fel az elektromos kazán és pellet kazán legújabb generációját, amely a piaci igények dinamikus változásaira reagálva kínálja a legfejlettebb megoldásokat. Az indukciós elektromos kazánok terén szerzett évtizedes tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy egy széleskörű választékkal álljunk a felhasználók rendelkezésére, teljesítve ezzel minden egyedi igényt. Kínálatunk kiemelten tartalmazza azokat az innovatív pellet kazán és elektromos kazán modelleket, amelyek nem csak az automatikus tüzelőanyag-adagolást biztosítják, hanem megfelelnek az 5. Osztályú károsanyag-kibocsátási előírásoknak és az Ecodesign (EU) fűtési rendszerekre vonatkozó legújabb követelményeinek is.

A technológiai fejlődés élvonalában járva, automata pellet kazánjaink a legmodernebb funkciókkal vannak felszerelve, mint például a kivehető vízrácsok és az ergonómikus ajtók, amelyek jelentősen megkönnyítik a tisztítást és növelik a rendszer tömítettségét. Az elektromos kazán és pellet kazán választékunk garantálja, hogy minden otthon megtalálja a számára legmegfelelőbb fűtési megoldást, miközben elősegíti a környezettudatos és gazdaságos otthoni hőellátást.

Optimalizálja Otthoni Fűtését Pellet Kazánnal: A Hatékonyság és Kényelem Új Dimenziója

Pellet kazánok új generációja, amelyek kivételes teljesítményt és energiahatékonyságot kínálnak 5-től 50 kW-ig terjedő energiatermeléssel. Ezáltal biztosíthatja a legideálisabb fűtési megoldást otthonára, csökkentve a hőenergia-veszteséget és növelve a rendszer hatékonyságát. A felhasználói kényelem és a biztonságos működés érdekében minden egyes pellet kazánunk és szén tüzelésű kazánunk automatikus adagolóval van felszerelve, garantálva ezzel az egyszerű és gondtalan használatot.

Kínálatunk magában foglal öt különféle pellet kazán modellt és két típusú szén tüzelésű kazánt, mindegyiket modern fűtésszabályozókkal ellátva. Ezek a szabályozók képesek irányítani mind a radiátoros, mind a padlófűtést, valamint az indirekt tárolók által termelt meleg vizet, lehetővé téve a berendezések távoli ellenőrzését a világ bármely pontjáról. Így maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítunk a fűtés terén.

Válassza a pellet kazánt az otthoni fűtés megoldására, és élvezze a magas hatékonyságú, energiatakarékos és környezetbarát fűtés előnyeit. A pellet kazán nem csak gazdaságos választás, hanem hozzájárul az otthona kényelméhez és a környezet védelméhez is.

Karbantartásmentes PEREKO Indukciós Elektromos Kazán

Indukciós Elektromos Fűtő Készülék teljes komfort, biztonság és hosszú élettartam, 20 év garanciával

Ha a külső hőmérséklet ingadozása miatt csökken a fűtési rendszer hatékonysága, ami hideg napokon a komfortérzet csökkenéséhez vezet, vagy ha szeretné minimalizálni a fűtés és használati melegvíz ellátásának éves karbantartási költségeit, itt az ideje egy előremutató lépésnek az indukciós elektromos fűtés felé.

A kondenzációs gázkazánok cseréje egy karbantartásmentes és hosszú távon fenntartható alternatívára nemcsak hosszú távú megtakarítást jelent, hanem fokozza otthonának kényelmét is.

A PEREKO által kínált indukciós elektromos fűtőkészülékek 20 év gyártói garanciát és akár 30-50 év élettartamot kínálnak, változatlan hatékonysággal és hangtalan működéssel.

Lépjen kapcsolatba velünk, és tegye otthonát kényelmesebbé, biztonságosabbá, miközben jelentős költségmegtakarítást ér el az elkövetkező évtizedekben, indukciós elektromos kazánnal.

20 Év Garancia Az Indukciós Kazánra

KÉRJ AJÁNLATOT A LEGMODERNEBB PEREKO KAZÁNRA!

Szeretné csökkenteni fűtés költségeit? Válassza a PEREKO kazánt! Nekünk nem kell előre kifizetni a készülék árát! Nincs több hónapos várakozási idő! 5 munkanapon belül leszállítjuk a készüléket.

Kérjen Árajánlatot

Nem mindegy, hogy mit értünk fenntartható fűtési rendszer alatt

Mert a hőszivattyús fűtési rendszerek által biztosított relative alacsony fűtési költség kényelmes és innovatív megoldásnak tűnhet az elektromos kazánnal szemben, de a magas bekerülési és beüzemelési, valamint a több tízezres kötelező éves karbantartási díjak jelentősen árnyalják a képet.

A hőszivattyú működése közben keltett zaj, a rendszer korlátozott élettartama és a szivattyú, melyre a kivitelezők mindössze 2 éves garanciát vállalnak, nem feltétlenül meggyőző érvek egy 5 millió Ft-ról induló beruházás mellett.

Ön azonban választhat egy másik lehetőséget is:

 • az indukciós elektromos kazánt bármilyen új vagy használt fűtési rendszerhez csatlakoztatható
 • a hőszivattyús rendszerekhez képest az indukciós elektromos kazánoknak kedvezőbb bekerülési és beüzemelési költsége van
 • tervezési díjjal sem kell számolni
 • az elektromos kazán esetében nincs szükség engedélyeztetésre
 • egyszerű a telepítése
 • karbantartásmentes üzemelés – nincs karbantartási díj
 • napelemekhez csatlakoztatva akár 0 energiaigényű rendszer is kiépíthető vele
 • a Pereko indukciós elektromos kazánra 20 év garancia érvényes
 • 30-50 év az élettartama
 • az indukciós kazán mindvégig maximális teljesítményt nyújt
 • a minimális hő veszteséggel működő indukciós elektromos kazán teljesen halk működésű
 • az elektromos fűtés berendezés kis helyigényű
 • modern fűtésvezérlés
 • az elektromos termék folyamatos internetes, távoli gyári ellenőrzéssel van ellátva
 • az indukciós elektromos fűtés berendezés teljes körű szervizháttérrel rendelkezik

A PEREKO indukciós elektromos kazánok pontosan ezt biztosítják Önnek.

Kompromisszummentes Fűtés Egy Életen Át

Az indukciós elven működő PEREKO elektromos kazánok teljes mértékben az Ön ingatlanára szabhatóak, és napelemekkel akár 0 energiát igényelnek, valamint passzív vagy alacsony kibocsátású és közepesen energiatakarékos fűtési, illetve melegvíz-ellátási alternatívát kínálhatnak.

A PEREKO az egyetlen vállalat, amelyik indukciós elektromos kazánokat gyárt. A szabadalmi védelem alatt álló termék működési elve a következő:

 • Az elektromos kazánban található nagy teljesítményű transzformátor elektromágneses indukcióval fűti a rozsdamentes acélból készült hőcserélőn áthaladó vizet.
 • A hőcserélő belső kamráiban elhelyezett lamellák felgyorsítják a víz melegedését, ezzel növelve a kazán hatásfokát.
 • Az elektromágneses indukció a melegítés közben ionizálja a vizet, ami megakadályozza a vízkő lerakódást a fűtési rendszerben.
 • Az indukciós elektromos kazán nem tartalmaz fűtőszálat (fűtőbetétet), tehát nincs olyan alkatrésze, ami kiéghet.
 • Nem tartalmaz a hőszivattyúknál alkalmazott forgó-mozgó alkatrészeket.

Ez a technológia 30-50 évre növeli a készülék élettartamát, változatlan hatásfok mellett. Az indukciós elven működő elektromos kazánok emellett más elektromos kazánokhoz és hőszivattyúkhoz képest 20%-kal magasabb hatásfokra is képesek.

Mit nyújt az Ön számára a PEREKO ?

Cégünk vállalja lakó- és üzleti ingatlanok fűtési és használati melegvíz ellátásának tervezését és beüzemelését, a rendszer folyamatos távmonitorozását és szükségszerű karbantartását, illetve javítását.

Élvezze a maximális kényelmet és biztonságot a PEREKO elektromos indukciós kazánokkal!

PEREKO – Ultra megbízható kazánok, egy életre. A név kötelez.

TERMÉKEINK

Energia Forrás: Elektromos Áram

A TERMOSTAR ECO forradalmasítja az otthoni kényelmet, új szintre emelve azt. A készülék akár 5 év garanciával rendelkezik, és kiemelkedően pontos vízhőmérséklet-szabályozással rendelkezik, mindezt <42 dB zajszint mellett. A TERMOSTAR ECO ideális választás családok számára, mivel biztosítja a kényelmet és a csendet egész évben, legyen szó fűtésről vagy hűtésről.

Energia Forrás: Elektromos Áram

A π kazánok kiemelkedő előnyeit a zökkenőmentes működés, könnyű telepítés és magas műszaki színvonal alkotják. Kiválóan együttműködik más hőforrásokkal és bármilyen típusú fűtés rendszerrel. Emellett a készülékben nincsenek mozgó alkatrészek, így hosszú távú megbízhatóságot biztosítva a kazánra 20 év garanciát vállalunk.

Energia Forrás: Elektromos Áram

A SONIC elektromos kazán kimagasló hatékonysággal bír, emellett kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen helyiségbe. Üzemeltetése során maximum 28 decibel hangszintet produkál, így rendkívül csendes működést biztosít. A szónikus kazán 5 év garanciával rendelkezik, így garantálja a hosszú távú megbízhatóságot 

20 Év Garancia Az Indukciós Kazánra

KÉRJ AJÁNLATOT A LEGMODERNEBB PEREKO KAZÁNRA!

Szeretné csökkenteni fűtés költségeit? Válassza a PEREKO kazánt! Nekünk nem kell előre kifizetni a készülék árát! Nincs több hónapos várakozási idő! 5 munkanapon belül leszállítjuk a készüléket.

Kérjen Árajánlatot

Tüzelőanyag: Pellet

Kiemelkedő ár-érték arányt kínálva, a QmPell pellet kazán az egyik legjobb választás a piacon.

ksp spark pellet kazán

Tüzelőanyag: Pellet

A KSP Spark pellet kazán valóban olyan, mintha egy mini kazánház lenne beépítve a pellet kazánba.

Tüzelőanyag: Pellet

A kazán alacsony profilú, ezáltal a kialakítása lehetővé teszi, hogy minimális helyet foglaljon el.

Tüzelőanyag: Pellet

Az automata pellet kazán kiemelkedő gazdaságosságot, tartósságot és környezetvédelmet nyújt.

Tüzelőanyag: Pellet

A KSR Beta Pelet kazán hőcserélőjének egyszerű tisztítása egyik nagy előnye a rendszernek.

Tüzelőanyag: Szén Dara

Erős, megerősített szerkezet, kiváló tartóssággal és stabilitással.

Tüzelőanyag: Szén Dara

8-100 kW teljesítmény, sokoldalúan alkalmazható bármilyen felületen.

Tüzelőanyag: Fa / Szén

Szén- vagy faüzemanyagú kazán, Ecodesign követelményeknek megfelelve.

20 Év Garancia Az Indukciós Kazánra

KÉRJ AJÁNLATOT A LEGMODERNEBB PEREKO KAZÁNRA!

Szeretné csökkenteni fűtés költségeit? Válassza a PEREKO kazánt! Nekünk nem kell előre kifizetni a készülék árát! Nincs több hónapos várakozási idő! 5 munkanapon belül leszállítjuk a készüléket.

Kérjen Árajánlatot

Miért Válasszon PEREKO Kazánt ?

Értékesített Kazánok 2002-2022:

Tartályos Kazán
0
Automata Adagolós Kazán
0
Indukciós Elektromos Kazán
0

Ajánlatkérő Űrlap

  Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

  Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  ELÉRHETŐSÉGEINK