qmpell-en

Környezettudatos fűtés verhetetlen áron

A QmPell pellet tüzelésű kazán tervezésénél figyelembe vették, hogy környezet és családbarát is legyen. A QmPell pellet kazánt a legkorszerűbb hőcserélővel [1] és tüzelőanyag adagoló rendszerrel [2] látták el, emiatt a pellet tüzelésű kazán gazdasági szempontból a piacon az egyik legtakarékosabb készülékké vált. A tapasztalataink lehetővé tették egy olyan környezetbarát pellet kazán gyártását, amely megfelel a legszigorúbb európai környezetvédelmi követelményeknek, de mindenféleképen legyen kis költségvetésű a környezetbarát felhasználók számára.
A pellet tüzelésű kazánok felépítése nagyon egyszerű, de
ugyanakkor minőségileg megbízható és tartós. A többi pellet kazán típushoz hasonlóan a QmPell kazán 6 mm vastag acél és intelligens vezérlőrendszerrel van ellátva.

Kiváló minőség és hatékony működés

A QmPell sorozat egy olyan innovatív eredmény a vegyes tüzelésű kazánok területén mely a hatékonyságot, a szolgáltatás automatizálását és a természetes környezet gondozása szempontjábóla beszerzési és üzemeltetési gazdaságosságot ötvözi. A készülék ergonomikus kialakítása lehetővéteszi a pellet kazán megfelelő elhelyezését, függetlenül a kazánház méretétől, miközben korlátozza a hőveszteséget. A készülék nagy hatékonyságát és a minimalizált tisztítási igényt a hőcserélő újkialakításának köszönhetően sikerült elérni.
A fa pelletek szinte teljesen elégnek, kis mennyiségű
hamut hagyva. A pellet magas energiaértéke az automatikus gyújtás funkcióval, a zavartalan teljesítmény szabályozással és az alacsony fogyasztás mellett befolyásolja a pellet kazán gazdaságos működését is.

Maximális irányítás

A Pellet kazán működését egy modern COBRA 2 [3] vezérlőrendszer vezérli , egyszerű szabályozással, amely 3 keringtető szivattyút (központi fűtés, meleg víz és padlófűtés), keverőszelep motort és hőmérsékletszabályzót (STB) támogat. A vezérlő továbbá irányítja a pellet kazán indítását, az energiaszint szabályozását és a kazán tisztítását. Az automata gyújtás [4] lehetővé teszi a felhasználó által beállított időpont szerinti fűtés indítását. Áramkimaradás esetén a pellet kazán azonnal visszaáll a beállított értékekre, mivel az összes beállítás mentésre kerül a rendszer memóriájában. A pellet kazán hosszabb felügyelet nélküli működését a tüzérben alkalmazott speciális fűtőanyag keverési technológia alkalmazásával van megoldva. Az égési folyamat korszerű ellenőrző eljárás megvédi a láng visszacsapódását és az állandó hőmérsékletet garantálja a működés fokozott biztonságát.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko QmPell kazánra MOST!

Tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatásfok ~ 93%.

Használt tüzelőanyag: fa pellet

Takarékosság szempontjából az egyik legversenyképesebb eszköz a piacon.

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

A PEREKO fa pellet kazánok magas fűtő teljesítménnyel rendelkeznek, viszonylag kis méretekkel. Ezáltal az elhelyezésükhöz kisseb hely igény szükséges.

Gyors és egyszerű
tisztítás

A hőcserélő vízszintes elhelyezése lehetővé teszi a pellet kazán belsejének gyors és egyszerű tisztítását.

Gyors és egyszerű vezérlő
működtetés

Egyedileg kialakított vezérlés minden fa pellet kazánhoz. Beállításához nincs szükség különleges ismeretekhez.

Korszerű adagolási
berendezés

A tüzelőanyag tűztérbe való adagolása (8 kW-os modell) – gravitációs módon történik, csökkentve ezzel a hibás működés kockázatát.

Vezérlés interneten keresztül

A kazán beálltásainak ellenőrzése interneten keresztül egy kiegészítő modul segítségével.

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko QmPell kazánra MOST!

Tüzelőanyag: PELLET
Innovatív pelletégető rendszer.
Az egyik leggazdaságosabb eszköz a piacon – hatásfok ~ 93%.

qmpell-kazán-rajz
QmPell-táblazat-5
*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.
qmpell pellet kazán
qmpell-fapellet-kazán-back
pellet kazán qmpell
qmpell kazán
qmpell-pellet-tüzelésű-kazán
qmpell-pellet-18
qmpell-fapellet-kazán-18kW
qmpell kazán 1

Kérj ajánlatot a szuper takarékos Pereko QmPell kazánra MOST!

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi ajánlatkérést. A megadott elérhetőséged valamelyikén 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

  Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

  Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
  pereko-elektromos-indukcios-kazan-logó-1

  Kizárolagos hivatalos Magyarorsszági képviselő:

  CNS Hungária Kft.

  4033 Debrecen Pajzs utca 11/b.
  mob.tel.: + 36 30 550 0852
  e-mail.: cnshungaria@gmail.com

  Bemutatóterem:

  GSV Kft.

  4034 Debrecen Vámospércsi út 37.