levegő-víz gyártás

Megbízható És Biztonságos Indukciós Elektromos Kazán Elérhető Áron

Az ML Plus Trade Kft., mint a PEREKO indukciós elektromos kazánok Magyarországi forgalmazója, az egyedi igényekre szabott és innovatív fűtési megoldások elérésére törekszik. Célunk, hogy a minimális hőveszteséget biztosító, környezetbarát és hosszú élettartamú fűtési rendszereket kínáljunk ügyfeleink számára.

Kínálatunkban megtalálhatóak a piacvezető vegyes tüzelésű kazánok mellett az új generációs, indukciós elektromos kazánok is, amelyeket teljes körű 20 év szervizgaranciával ajánlunk magánszemélyek és vállalkozások részére. Ezek a kazánok ideális választást jelentenek azok számára, akik gazdaságos, károsanyag-kibocsátás nélküli megoldást keresnek otthonuk vagy vállalkozásuk fűtésére és melegvíz-ellátására, szeretnék csökkenteni energiafüggőségüket, rendelkeznek napelemes rendszerrel, vagy egyszerűen minimalizálni kívánják ökológiai lábnyomukat.

Cégünk az ügyfélközpontú szolgáltatás és a magas minőségi elvárások jegyében működik, célunk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen. A PEREKO indukciós kazánok kiváló minősége, tartóssága és költséghatékonysága mellett állunk, támogatva a modern kor energetikai követelményeit.

Válassza Ön is a PEREKO megbízható és energiatakarékos kazánjait, és tegyen lépést a fenntarthatóbb jövő felé. Az ML Plus Trade Kft. készen áll, hogy személyre szabott megoldást kínáljon ingatlana számára, legyen szó új kazán telepítéséről, karbantartásról vagy akár állami támogatás igénybevételéről.

Amióta a PEREKO indukciós kazánt használom, jelentősen csökkentek fűtésszámláim. Örömömre szolgál, hogy rátaláltam erre a megoldásra. Köszönöm!

M.István

Nyugdíjjas

Fedezze fel a PEREKO kazánokat és élvezze az energiatakarékos, környezetbarát fűtés minden előnyét. A CNS-Hungária Kft. minden szükséges támogatást megad, hogy otthona vagy vállalkozása melegben és kényelemben élvezhesse a téli hónapokat.

Mit Nyújtunk? Fűtési Megoldások Személyre Szabva

Csapatunk egyedi megoldásokkal áll rendelkezésére, hogy otthona vagy vállalkozása fűtését és melegvíz-ellátását optimálisan szabja személyes igényeire:

 • Precíz Tervezés: Minden projekt egyedi tervezéssel kezdődik, hogy a legjobban illeszkedjen az Ön ingatlanának specifikus követelményeihez.
 • Pontos Kivitelezés és Beüzemelés: Szakértő csapatunk garantálja a zökkenőmentes telepítést és a rendszer megbízható működését.
 • 20 Év Garancia: Biztosak vagyunk termékeink minőségében, ezért minden PEREKO kazánra hosszú távú garanciát vállalunk.
 • Teljes Körű Szervizhálózat: Átfogó szervizszolgáltatásunkkal az év minden napján rendelkezésre állunk.

A PEREKO, mint a lengyel fűtéstechnológiai innováció élvonalbeli képviselője, kiváló minőségű fűtőberendezéseket kínál, amelyekkel nemcsak a komfortérzet növelhető otthonában vagy munkahelyén, hanem jelentős költségmegtakarítás is elérhető a telepítés, beüzemelés és üzemeltetés során.

A Jövő Fűtése Már Ma - PEREKO Indukciós Kazánokkal

Tegyen lépést a fenntartható és költséghatékony fűtés felé a PEREKO indukciós kazánokkal. Felejtse el a magas közüzemi számlákat és élvezze otthona melegét anélkül, hogy aggódnia kellene a költségek miatt. Nyisson a jövő fűtéstechnológiájára, és válassza a megbízhatóságot és a gazdaságosságot.

pekeko kazánok csoport

KAPCSOLAT

ML Plus Trade Kft.

4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2. 6 épület.

Cégjegyzékszám: 09-09-035922

Adószám: 32511516-2-09

E-mail: info@pereko-kazanok.hu

Kereskedelem:
+36305500852

Bemutatótermünk címe:

GSV KFT. Debrecen, Vámospércsi út 37, 4034

 
 

  Töltsd ki az alábbi mezőket ajánlatkéréshez!

  Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  ELÉRHETŐSÉGEINK