Megbízható és biztonságos indukciós kazán elérhető áron

A Dservice Hungary Kft. a PEREKO indukciós kazánok hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselőjeként elkötelezett az egyéni felhasználók igényeire szabott, modern fűtésvezérléssel ellátott, minimális (akár 0%) hőveszteséggel járó, időtálló fűtőberendezések kivitelezése mellett.

A piacvezető vegyes tüzelésű kazánjaink, és a piacon újdonságnak számitó indukciós kazán, teljes körű szervizháttérrel együtt elérhetőek azon magánszemélyek és vállalkozások számára, akik:

  • gazdaságosan üzemeltethető és 0% károsanyag-kibocsátású kazánokkal szeretnék biztosítani a fűtést és a használati melegvíz ellátást ingatlanukban
  • függetlenedni kívánnak az energiaszolgáltatóktól
  • napelemes rendszerrel rendelkeznek
  • le szeretnék faragni, illetve le szeretnék nullázni a havi energiaköltségeiket
  • minimális ökológiai lábnyomot szeretnének hagyni bolygónkon

A fa-, szén-, pellet- és vegyes tüzelésű töltős, adagolós vagy a szabadalmi védelem alatt álló indukciós kazánokkal probléma- és karbantartásmentes 20 vagy akár 50 évnyi nyugalmat nyerhet.

A PEREKO indukciós kazán ötvözi a tartósságot és a kiváló minőséget a megbízhatósággal és a költséghatékony működéssel, megfelelve a XXI. század energetikai előírásainak és elvárásainak.

PEREKO – Ultra megbízható kazánok, egy életre.

A Dservice Hungary Kft. története

Cégünket 2018-ban alapítottuk, de a munkatársaink már 2012 óta ismerik és forgalmazzák Magyarországon a piac jelenleg legfejlettebb technológiájára épülő PEREKO kazánokat.

A célunk minden esetben a pontos és kifogástalan minőségű, egyedi igényekre szabott szolgáltatás és az ügyfeleink elégedettsége.

„Mióta beüzemelték a PEREKO indukciós kazánt, azóta valóban kevesebb a
fűtésszámlám! Örülök, hogy megtaláltam! Köszönöm!”

Mit kínálunk?

A Dservice Hungary Kft. személyesen az Ön ingatlanára szabott megoldásokat kínál az ingatlan fűtésére és használati melegvíz ellátására:

  • precíz tervezéssel
  • pontos kivitelezéssel és beüzemeléssel
  • 20 év garanciával
  • teljes körű szervizhálózattal

A közel 4 évtizedes szakmai múlttal rendelkező, lengyel PEREKO által gyártott, kiváló minőségű fűtőberendezésekkel Ön minden pillanatban élvezheti a maximális komfortot otthonában vagy munkahelyén, miközben a telepítés, a beüzemelés és az üzemeltetés során is pénzt takaríthat meg.

PEREKO kazánok akár 50% állami támogatással>>> 06-30-550-0852

Felejtse el a közüzemi számlákat és nyisson a jövőre a kiemelten energiatakarékos PEREKO indukciós kazánok segítségével!

„Nekünk bevált a kazán! Szuper kis találmány! Aki nem ismeri, annak
érdemes tudni róla! Ajánlom! És köszönöm!”

Küldetésünk

Évtizedekig gazdaságosan üzemeltethető és 0% károsanyag-kibocsátású kazánok elérhető áron történő értékesítése, telepítése, beüzemelése és szükség szerinti karbantartása, a vásárlóink elégedettségének maximális figyelembevételével.

A készülék beszerelése után is számíthat ránk. Ügyfeleink számára az év 365 napján 0-24 óráig elérhetőek vagyunk.

PEREKO – Ultra megbízható indukciós kazánok, egy életre.

Elérhetőségeink

Dservice Hungary Kft.

4034 Debrecen, Csenger utca 28.

Cégjegyzékszám: 09-09-029959

Adószám: 26492788-2-09

Telefonszám:

Kereskedelem:
30/550 0852

 

Bemutatótermünk címe:

GSV KFT. Debrecen, Vámospércsi út 37, 4034

Írj üzenetet!